Κοράκια: Τα Αφεντικά του Ελληνικού Ποδοσφαιρου...

Αυτό που γίνεται φέτος στο ταλαίπωρο Ελληνικό πρωτάθλημα της Super League δεν έχει προηγούμενο!
Είναι εξώφθαλμα φανερό ότι το φετινό πρωτάθλημα δεν διεκδικείται επί ίσοις όροις αλλά ΟΡΙΖΕΤΑΙ και ΑΠΟΝΕΜΕΤΑΙ σε έναν συγκεκριμένο σύλλογο που την εφετινή χρονιά έχει καβατζώσει όλα τα παρασκηνιακά πόστα.
Δεν έχει προηγούμενο το εφετινό σκηνικό στο δύσμοιρο Ελληνικό πρωτάθλημα!
Οι συλλογικές μου προτιμήσεις είναι γνωστές και επουδενί προσπαθώ να βγω παραπονούμενος μέσα από αυτό το άρθρο. Σίγουρα η ομάδα μου έχει ευνοηθεί στο παρελθόν αλλά όχι με αυτόν τον λιγούρικο (για κούπες και διάκριση) και αισχρό τρόπο!
Σίγουρα η ΑΕΚ, ο Άρης και οι παραδοσιακά μικρομεσαίες ομάδες, έχουν σφαγιασθεί προκλητικά εφέτος (ακόμα και ο ΠΑΟΚ σε κάποια παιχνίδια), αλλά δεν σας κάνει εντύπωση ότι ουδείς διαμαρτύρεται παρά μόνο ο Ολυμπιακός? Δηλαδή μόνο ο Ολυμπιακός έχει συμφέρον να παιχτεί το πρωτάθλημα 50-50? Οι άλλοι δεν έχουν? Δε νομίζω! Απλά κάτι άλλο παίζεται!
Και ωραία λοιπόν...ας πούμε ότι οι άλλες ομάδες σιγοντάρουν τον πολυμετοχικό ψευτοπρωταθλητή της εύνοιας των κοράκων να πάρει το εφετινό πρωτάθλημα (προφανώς θα το πάρει)...όμως δεν μπορώ να κατανοήσω τα συμφέροντα που προκύπτουν γι αυτές τις ομάδες από μια τέτοια ιστορία(?)
Μήπως τα περιστασιακά πριμ (χαρτζηλίκια) που τους πρόσφεραν απλόχερα οι πράσινοι όταν αντιμετώπιζαν τον Ολυμπιακό ήταν το ένα και μοναδικό κίνητρο? Κρύβεται και κάτι άλλο πίσω από αυτά τα αλισβερίσια? Το ότι θα στιγματιστούν (ως σύλλογοι με κάποια ιστορία) με την ταμπέλα των ΑΙΩΝΙΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ή ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ δεν τους ενδιαφέρει? Δεν γνωρίζουν ότι αυτά τα καταγράφει η ιστορία και ότι θα τα βρουν μπροστά τους (βλεπε ΟΦΗ)?
Τι να πω...

Εάν μπορώ πάντως ως επίλογο να αισιοδοξώ για κάτι, είναι ότι μετά τα όσα συνέβησαν στην ομάδα μου όλο αυτό το διάστημα (λογιών λογιών προβλήματα), το πρωτάθλημα δεν το χάνω από μία καλύτερη ομάδα (και ας είμαι χάλια εγώ), αλλά από την έντονη παρουσία ΚΟΡΑΚΩΝ και λοιπών μαύρων πτηνών που έχουν ντεκοράρει το ποδοσφαιρικό (και όχι μόνο) τοπίο της χώρας υπέρ ενός και μοναδικού σωματείου σε όλα τα επίπεδα!
Είδατε πόσο επίκαιρος είναι ο Άλφρεντ Χίτσκοκ και τα "πουλιά" του?

"porcupine"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου